måndag 22 februari 2010

Dåligt lokalsinne? Inte då!

I dag har det varit riktigt soligt och fint ute (men fortfarande kallt!)!
Så jag bestämde mig för att gå ut på en liten promenad. Och skönt var det ju, förutom att mitt ansikte antagligen blev helt rött av kylan, och jag kunde knappt känna mina ben eller armar som i princip var isbitar! Åså ska vi väl inte glömma den lilla detaljen att jag mer eller mindre gick runt i cirklar ett tag.. Först ville jag gå till ena hållet, men sen kom jag på att det nog var bättre att gå åt andra. Sen när jag väl hade kommit på exakt hur jag skulle gå, insåg jag att jag var mitt inne i ett bostadsområde, och jag kunde ju inte gå rakt över gården, så då fick jag lov att vända om och gå exakt samma väg tillbaka.. Gubben som cyklade förbi mig tittade lite underligt på mig när jag helt plötsligt stannade och svängde om! Konstig gubbe! xD

Men motion fick jag ju i alla fall! ^^ Så nu tycker jag att jag förtjänar ett varmt och skönt skumbad med mysig musik!

See yaa! ;)

lördag 20 februari 2010

Då har man skaffat blogg då

Så nu har jag skaffat blogg, efter allt tjat! ^^
Nu kan alla mina intresserade få ta del av mitt liv! Fantsatiskt!

Det är ju så himla skönt med sportlov! Jag är verkligen värd att vila nu, efter alla läxor, fransmän och prov! Så i går var jag, Cissi och André hemma hos Binci för att ha ett litet party!! Wohoo, vad vilt det gick till! Tänk att marshmallows kunde bli så stora bara genom att ha dom i micron några sekunder! Fantastico! ;)

När jag kom hem somnade jag direkt och sov utan avbrott i typ 12 timmar, och mystiskt nog är jag fortfarande lite trött! Jag tror att man av någon konstig anledning blir tröttare om man sover för mycket, så i morgon blir det att vakna kl 9! (tro inte för mycket på vad jag säger)

Om typ en halvtimme kommer min käre vän från Korpo hit. Vi ska se på melodifestivalen tillsammans! Och Darin ska ju vara med, så jag ska heja extra mycket på honom åt dig Josse! ;)

Nu måste jag se till att min rum ser någorlunda välkomnande ut, och så att man över huvudtaget kan komma in!

Ha en mysig kväll allihpopa! ;D