tisdag 16 mars 2010

Behöver förändring

Det behöver verkligen hända något nytt.. Mina dagar är så tråkiga, och det händer aldrig nånting! Där får man för att man bor på en liten fjuttig ö! Bara sommaren kommer så blir det ju lite roligare; alla förvirrade turister, stranden, solen, värmen (förhoppningsvis) och ledigheten!

Men jag får väl ta det som det kommer och hoppas på att något trevligt händer så småning om!

måndag 15 mars 2010

Värme på väg!

Såå trött på all snö, vill bara ha värme nu! Men solen har ju visat sig lite mera nu i alla fall! Jag tror att jag tänker börja sola på balkongen varje dag efter skolan från och med i mrn! Mitt ansikte brukar alltid vara så efterblivet på bli-brun-fronten!
Asså jag vill bara att det ska bli typ torsdag, så att jag slipper de här dagarna när jag måste fundera på vilka kurser jag ska välja.. Usch vad det är jobbigt att tänka på framtiden och måsta bestämma den nu!
Och inget känns riktigt bra i dag, vet inte varför, men jag har känt mig lite nere nu i dag.. Suck, jag hatar såna här dagar! Jag känner bara för att typ se på nån romantisk film och gråta en skvätt och slänga i mig lite onyttigheter! Mycket konstigt av mig, det är inte ens min tid i månaden så att säga. Nåja, får hoppas det blir bättre i mrn...!

söndag 7 mars 2010

Happy birthday to me!!

I dag fyller jag år! :D Nu får jag ju börja övningsköra! Så se upp på gatorna alla, det är inte tryggt där längre! ;)

Fick en söt rosa kamera i present, som jag så småning om ska utforska. Så nu kommer det antagligen komma upp lite bilder här på bloggen, och antagligen på facebook med! ^^ Jag har spenderat morgonen med att titta på tre filmer (!) med två av mina väninnor! Jag gick hem till dem i pyjamas.. Det finns många fördelar med att bo i samma hus som dem, och bara behöva gå över vinden dit! ^^ Men jag måste säga att filmerna vi såg på var heelt galna! Åtminstone den som var en slags parodi på American Pie.. Haha!

Oj, nu känner jag hur hungern kommer smygande! Snart borde det nog vara dags för en lite födelsedags middag! Mysigt!

Gamlingen önskar alla en fortsatt mysig dag!

onsdag 3 mars 2010

Beslutsångest

Jag har alltid haft det och jag hatar det; beslutsångest! Varför ska det vara så svårt att bestämma sig för saker? Ibland kan jag stå i evigheter och fundera om jag ska välja de svarta eller mörkbruna hårspännena (som ändå knappt syns när de är i håret), eller så kan jag gå in till en butik och bara stå och fundera om jag ska köpa den ganska billiga, snygga tröjan eller inte, typ 100 gånger utan att bestämma mig! Bara för att jag är rädd att ångra mig senare..!
Och igår till exempel, fick vi blanketter om kursval inför nästa år, och så klart kommer det vara helt omöjligt för mig att välja! Jag bara stressar upp mig hela tiden, och oroar mig för om jag väljer rätt, eller om jag kommer att ångra mig. Och sen det här med att jag inte har en blekaste aning om vad jag ska göra efter Lusse.. Det leder ju till att det blir ganska mycket svårare att välja kurser. Jag menar, det är faktiskt bara två och ett halvt år (knappt!) tills jag tar studenten! De åren kommer ju att gå så himla fort. Och vad gör man sen då? Jag vet vad jag absolut inte vill göra i alla fall, men det hjälper ju inte, när det är alldeles för många saker jag vill göra! Jag får hoppas på att det är någon konstig typ som i framtiden kommer på att det finns ett jobb som innehåller musik, resor, språk, dans, skådespeleri, design, psykologi m.m. på samma gång.
Annars får väl jag lov att vara den stördisen..! xD ^^

måndag 1 mars 2010

Se upp för snömonstret långisar!

Så är sportlovet slut och man sitter här igen, och borde egentligen göra läxor... Men lite glad kan jag ju ändå vara eftersom jag bara har 20 timmar i veckan denna period! :D Så jag ska verkligen skärpa mig nu, och börja läsa på läxor och prov i tid! (säger det igen, lita inte för mycket på vad jag säger! men man kan ju försöka..;) )

Det var riktigt mysigt att vara i Edsbyn och träffa gamla klasskompisar! Men ojoj vad mycket snö dom har!! Och jag som tyckte det var mycket här..!
Alla, och jag menar verkligen alla, i gymnasie där är såååååå långa!! Minst ett huvud längre än mig! Så jag hade tänkt ta högklackat när jag skulle besöka skolan, men det var tur att jag ändrade mig, eftersom jag snubblade omkring i all snö med vanliga skor... Gissa hur många gånger jag fick höra "nämen, vad kort du är"!

Vi utnyttjade i alla fall snövädret, och var ute litegrann och tog fina bilder. Men nu vet jag i alla fall att man inte ska springa allt vad kan man och hoppa ner i en snödriva när man endast har vanliga leggings och en kappa på sig. Inte ens om det blir ett fint foto av det hela! Man ser ut som ett snömonster efteråt och får massor med snö över heela kroppen!!

Jag köpte i alla fall lite fina saker när jag var i Sverige! Ett par slimey pants blev det, plus ett fint blommigt linne! Åså hittade jag The Notebook i bokformat på en secondhand butik! Den filmen är ju så mysig, så jag bara måste ha boken när jag såg den! :D
Sen råkade jag kanske köpa lite godis också... xD

Nu känner jag att jag behöver tvätta håret efter allt hoppande på gympan i dag! Nej, jag skojar inte, lektionen gick verkligen ut på att vi skulle hoppa på stället.. Sen ville han att vi skulle trampa varandra på tårna och ta på varandra bakom knäna.. Jaa, vår lärare är lite orginell! Men mysig är han ju! ^^

Det var allt för mig idag!

Tjockisen önskar alla en trevlig kväll!