torsdag 14 oktober 2010

Romeo & Juliet

Idag var jag till frissan. Inget nytt dock, toppade bara håret och slingade det. Men jag är nöjd med det! :) Nån gång skulle jag vilja klippa en riktigt oväntad frisyr. Inte något helt galet, bara ovanligt för att vara mig. Alltså inte bara mellanlångat blont hår! Men det kommer nog dröja ett tag inna det händer, eftrsom jag är så otroligt feg av mig! Haha! Men kanske efter att jag tagit studenten..? Vi får väl se, men de växer ju (förhoppningsvis) ut sen igen! xD

Hur som helst satt jag som vanligt och läste skvallertidningar och andra tjejtidningar hos frissan. När jag bläddrade igenom reklamen såg jag en sida om den svenska verisionen av Romeo och Julia musikalen med Måns Zelmerlöw. Bilden var jättegullig och jag fick väldigt lust att åka och se på den! :)
Den har premiär i slutet av december, så jag är inte för sent ute i alla fall! Det är bara det att biljetterna kostar ganska mycket.. Typ 500-600 kr..! Och jag har ju inte direkt ett överflöd av pengar. Men Det är ju jul före, så jag får hoppas på att nån (mamma) vill ge mig det i julklapp! ^^ Skulle vara väldigt roligt! :)