måndag 27 december 2010

God jul i efterskott ;)

Nu är julafton över, det vill säga, julstressen också! Jag stressade otroligt mycket veckorna före jul. Jag tror inte riktigt det är bra för mig. Men det löste sig till slut. Jag hittade alla julklappar, fastän jag nu var och köpte den sista på självaste julafton! Men det gick ju! ;)

Det var en riktigt bra julafton, fick mycket jag önskade mig och mina julklappar var uppskattade, och mina underbara rim med. ;) Jag fick bland annat en rosa mixer (!), en hårfön, massa böcker, smycken och 5 års dagbok. Det blir spännande att se om några år vad som står i den! ^^


Om några timmar sitter jag på skärgårdsfärjan påväg till Korpo, och sen ska jag vidare till Sibbo på ungdomskonferens. ^^ Ni kommer alltså inte höra från mig förrän nästa år, så GOTT NYTT ÅR! ;D

onsdag 1 december 2010

Jobbigt värre

Det är hit jag går när jag vill beklaga mig över något. Bara för att få skriva av mig (och litegrann i hopp om att någon möjligtvis ska tycka lite synd om mig, haha, nej, skoja bara!) Men hur som helst, i morgon får vi ut våra prov, och jag ser verkligen inte fram emot att få veta att jag kommer behöva skriva om religions provet.. Jag fattar inte hur jag kunde skriva så dåligt på det! Jag pluggade väldigt mycket på det, hela dagen före, och lite av dagen innan då jag egentligen måste läsa på hälsa provet. Och jag tyckte jag kunde allt så bra! Men när vi fick proven framför oss var det ungefär såhär:
1. Vad betyder något av dessa ord? 2. Har vi läst om det här?? 3. Vad betyder ens den här frågan??? osv. men det var en fråga som jag faktiskt tänkte: åh, en fråga som jag kan! (men bara 2 poäng.) Och det visade sig att jag skrev fel på till och med den! Så min enda gnista hopp försvann där, på de två poäng jag hade hoppats få.
Jag hoppas ju så klart innerst inne, dum som jag är, att jag ska ha lyckats svamla ihop någon sörja som imponerade lite på MKH, så att jag blir godkänd. För jag varken vill eller orkar plugga över helgen.

Och om det inte vore för utgivnings timmarna i mrn hade jag slutat 9.35! Men istället slutar jag runt 3... Nåja värre saker har hänt! Jag har i alla fall inte behövt äta döda människor för att överleva en otrolig kyla 5000 meter uppe i luften i två och en halv månad. Såg ett program där de intervjuade en gubbe som överlevt detta! Från den synvinkeln kan jag ju skatta mig lycklig i alla fall! ;)