torsdag 24 februari 2011

Just A Dream

Hörde en jättefin version av Nellys Just A Dream på youtube. De som har gjort den fick jag senare reda på att har blilit kända genom att lägga upp sina låtar/covers på internet. Ganska imponerande, med tanke på hur bra de är, tycker jag! ^^ Lyssna och njut!

onsdag 23 februari 2011

Nya grejer

På väg hem från Edsbyn i Uppsala där mina föräldrar hämtade mig, stannade vi och fyndade lite i Gränby Centrum.. :D



Fyndade på DinSko, rea med 50€ nedsatt pris ;D



Har äntligen hittat en snygg jacka, från H&M. Bar när jag ska till Spanien om tre veckor! ^^



Skor från Stadium, som också ska med till Spanien ;)

Så nu är jag alltså hemma på Åland igen. Hör av er om ni har lust att träffas! ;D

måndag 21 februari 2011

Sportlov

Har inte bloggat på väldigt länge nu.. Så det har hänt en del. För det första är jag i Edsbyn just nu och jag kan säga att det är svinkallt. Jag befinner mig i min gamla skola på besök. Lite saknad känner man ju! ^^

Onsdag: Skrev hörförståelse studentprov i franska. Jag var otroligt nervös innan, och medan jag skrev också. Läste resultatet i går, och såg att jag åtminstone är godkänd! :) Nu gäller det att plugga rejält till skriftliga delen, annars kan man ju inte få laudatur! ;) haha (okejdå, det är väl för sent..)

Torsdag: Kalddkaronka i skolan utklädd till ryssar med pälsmössa och ytterkläder. Lite varmt blev det! Vägrade dricka det som väldigt många andra spydde av.. Nästa år ska vi minnsan hämnas! xD (på tvåorna visserligen, som inte gjort oss något.. hehe)

Fredag: Åkte iväg ensam på båten och bussen. På båten frågade en konstig kille mig om jag vill köpa ut åt honom. Jag höll på att dö av skratt inombords!

Lördag: Jag och Elli gick i ca en halv timme till en butik halv 10 på morgonen i minus 30 grader! Nu tycker jag istället att minus 10 är jättevarmt! Haha! Jag fyndade en del i alla fall, men ångrar att jag inte köpte fler flaskor av det superbilliga torrschampot.. :(

Söndag: Jag, Jessica, Camilla och Elli var på bio och såg Trassel. Jag måste säga att den överträffade mina förväntningar. Den var så söt! :) Dessutom såg jag den i 3D, pluss i kanten! ;)

Ursäkta nu för mitt lilla "jag har gjort.." inlägg.. För alla intresserade. ;)