torsdag 17 mars 2011

Hej igen


Det har verkligen varit en härlig vecka i Spanien! Alla var otroligt snälla, roliga, gästvänliga ...och högljudda! Haha! När vi kom till Stockholm igen och väntade på tåget stod vi stilla och lyssnade på den efterlängtade tystnaden! ;) Men jag längtar redan tillbaka, och det är ja nog inte ensam om.


Dessvärre blev jag förkyld sista dagen och är det fortfarande.. Var hemma från skolan och sitter därför just nu vid min (egna! :D) dator. Tyvärr blir jag tvungen att släpa mig iväg till Bollhalla om en timme, eftersom jag för det första är lite sen med att fixa vikarie, och för det andra måste jag se så att vårfestprogrammet funkar.. Missförstå mig inte, jag tycker om att vara där, men skulle helst slippa när jag känner mig såhär. Blir trött av att äta t.o.m! Haha


Läste tidigare idag lite på facebook och såg att nån skrev nåt om kursvalen som sk vara inne i mrn. Som jag inte fyllt i!! Gissa om jag fick panik och hoppade upp från stolen och letade efter pappret. Som tur var hittade jag det, och nu är det ifyllt också, sista dagen, typiskt mig! Det jobbiga är bara att jag inte fick plats med alla kurser jag ville ha.. Nåja, man kan inte få allt! Ska åtminstone läsa tyska och ryska nästa år! ;)


Men man kan ju inte undgå den stora frågan om vad jag ska göra efter 3an när man fyller i kursval.. Jag var på infotimme om utomlandsstudier, och tycker att det verkar väldigt roligt, till exempel Storbritannien. Men jag är lite orolig för att jag inte ska ha tillräckligt bra språkkunskaper, plus att man måste ansöka typ ett år i förväg, vilket gör att jag får lite panikkänsla. Det är ju efter sommarlovet i så fall.
Hur som helst vet jag inte ens vad för slags skola jag skulle gå. Skulle tycka om att gå en estetisk skola, men samtidigt skulle jag kunna tänka mig yrken så som psykolog, heminredare eller konditor. Jag menar, hur olika är inte dessa yrken? Men man kan ju se det från den ljusa sidan också, jag har ju många valmöjligheter i alla fall! ;)

torsdag 10 mars 2011

Grattis till mig!! :D

(Fyller inte idag, har redan varit myndig i fyra dagar! ;))

Först av allt, jag är just nu i España! :D Sa därför kommer jag inte kunna skriva vissa bokstäver, blir inte förvirrade! ;) Har inte hunnit bloggat sa mycket, har som sagt fyllt ar, och packat för att aka till Spanien. Jag har inte ens hunnit kolla pa min dator (!! :D) som jag fick i födelsedag! Men jag har ju i alla fall nat att se fram emot när jag kommer hem! ;D

Hur som helst var min födelsedag riktigt bra och trevlig och allt, haha! :D Och nu är jag ju i Spanien, sa mycket bättre kan det inte bli! ^^ 16 plusgrader här och solsken sa att man nästan svettas, det ni nordbor! ;) (hörde att det var snöstorm hemma, och hemsk som jag är kände jag nästan lite skadeglädje.. haha xD)

Bli inte ledsna om ni inte hör nagot fran mig nu pa ett tag, kommer hem först pa tisdag. Men da har jag ju min egna bärbara dator som jag kan använda precis när jag vill, sa förhoppningsvis blir det lite fler inlägg da! ;D

(btw älskar dom uppochnervända fragetecknen ¿¿?? haha, barnslig som jag är!)

Hoppas ni har det bra i snöyran! ;) ¡Hasta luego chicos!