lördag 31 december 2011

2011

Känner mig nästan tvungen att skriva ett sista inlägg för i år, haha! 2011 har faktiskt varit ett riktigt bra år:

- Året började bra på Midvinderveckan
- Upplevde den hittills kallaste och längsta vintern
- Fick ett hedersomnämnande i en uppsatstävling
- Fyllde 18 år!
- Var till Madrid i en vecka
- Lyckades ta körkort, trots alla motgångar! ;)
- Varit på ÅMI mer än någonsin
- Sjöng mitt första solo (en hel låt) på konsert
- Var lekledare på två fantastiska läger
- Varmaste sommaren jag upplevt på länge
- Lusläst katalogen "Sveriges folkhögskolor"
- Skrivit tre studentprov
- Romeo & Julia musikalen <3
- Kollat på massa TV-serier som aldrig förr
- Blivit stammis på Bagarstugan
- Varmaste vintern någonsin!

De roliga och underbara stunder som jag kommer minnas från 2011. Får se vad 2012 har att erbjuda! :)

GOTT NYTT ÅR ALLA! :D

torsdag 29 december 2011

GOD JUL (så här i efterhand)

Julafton är förbi och jag njuter som bara den av jullovet! (det vill säga sover länge och slappar på dagen!) Jag lyckades trots allt få lite julstämning till den stora dagen, med hjälp av Kalle Ankas jul så klart. ;)

Här kommer nu lite bilder på hur min jul har varit. Först en lite bild jag fixade ihop av några av mina julklappar! :)

Ja, ni ser rätt, jag är nu ägare av en egen gitarr! Nu blir det till att öva! ;) Och jag blev jätteglad för alla presenterna (även de som inte fick plats på bilden!)

Vår vackra julgran och alla fina presenter, före julklappsutdelningen.

Vi har ju fortfarande ingen snö och cirka 5 plus grader! Men idag hade vi riktigt fint väder i alla fall. Lyckades få några fina bilder på det. :)




Hoppas ni alla får ett fortsatt trevligt jullov! :D

torsdag 22 december 2011

JULLOV!

Så sköönt med ledighet nu! Men har dock gett upp i hoppet på en vit jul. Kan inte fatta att det fortfarande är ca +3°C ute! Men jag hoppas i alla fall på en vit nyårsafton.. :)

Julstädningen är klar, och snart ska jag och Linnea klä julgranen! :D Man känner den ljuva doften av gran så fort man står i hallen bara. Jättehärligt!

Varför finns det inte blåa julgransbollar att köpa någon stans på denna lilla ö?

I morgon ska jag gå på stan för sista inköpen, trots att jag tidigare sa att jag var klar.. Haha! Men jag ljög inte helt, jag bara kompletterar mina julklappar nu så att dom blir ännu bättre! ;)

Just nu sitter jag och lyssnar på Josh Groban (som gör att Anna tycker att jag har jättekonstig musiksmak.. haha! "Operagubben" om du minns?) Laddade ner några låtar efter att Cissi och jag hörde hans ljuva stämma i eftertexterna till Troja (som förresten är en väldigt bra film! :)) Här får ni (som vill) ta del av två av hans låtar (den första en jullåt).
(Blev ganska många parenteser nu...)




Och nu, mot julgranen! :D

måndag 19 december 2011

Rummet så gott som klart!

Äntligen är mitt rum klart! :D Och gissa vad mer som är klart? Mina julklappsinköp!! :D Jag är så stolt över mig själv. Hela fem dagar före julafton! ;)

Nu ska ni få se de efterlängtade bilderna... ;)

Här ska jag bara spika upp lite krokar på det tomma utrymmet på väggen där jag ska hänga hårfön, locktång och borstar m.m.
Och ser ni julklapparna? Två av dom ska skickas till Korpo snart, och en av dem kommer därifrån! Spännande! :]

Den svarta kroken (som här är endast hänger löst på en gammal tavelkrok, haha) ska flyttas ner lite grann och spikas fast så att den hålls!

Annars är allting klart! :D (I spegeln syns min julfestklänning för övrigt! (4,95 från H&M om jag får avslöja hur billigt klädd jag går!))

Gissa vad jag just märkte: DET SNÖAR!! :D Visserligen är marken för blöt för att det ska fastna, men det är fortfarande jättefint! Kan fortfarande inte riktigt fatta att det är sista skoldagen i morgon, julfest på onsdag och julafton på lördag. Som jag har sagt, hela december går jättesnabbt!

Det blev väldigt många utropstecken och glada smileysar i det här inlägget!!! :D Men det är väl bara positivt! ;)

Godnatt!

onsdag 14 december 2011

14 december

Idag fyller sötaste Anna år! Och klarade teoriprovet gjorde hon också, grattis igen! :D

Gah, tiden går så snabbt! Det har bekräftats igen: så fort det har blivit lilla jul säger det vips och så är det julafton! Men jag tycker ändå jag ligger ganska bra till på julklapps fronten! :)

Usch, jag blev lite besviken på glees julavsnitt "Extraordinary merry christmas". Jag förväntade mig väl en del också, eftersom jag gillade andra säsongens julprogram så mycket (A very glee christmas), men dom hade med jättemycket onödigt.. Typ som att minst en kvart var i svartvitt när dom var med i nån "tv" eller hur det nu var. Jättetråkigt. Men alla sånger var dock fina, men dom kunde ha gjort det så mycket bättre. Och nu får jag vänta till januari först på ett nytt avsnitt!

glee säsong 2

Jag har varit väldigt trött hela dagen, så jag är väl dum som sitter och bloggar nu egentligen, haha! Men det blev ett ganska slarvigt inlägg, och nu ska jag försöka sova riktigt gott!

tisdag 6 december 2011

Självständighet och pepparkakor!

Idag bakade vi pepparkakor här hemma. Kan inte minnas när vi inte har gjort det på självständighetsdagen. Lite traditioner hör ju trots allt till! Vi lyssnade till och med på några gamla kassetter (ni vet, såna där med band som man kan sätta in i dom riktigt gamla cd-spelarna..) med julmusik som vi lyssnade på när jag var liten, det är då jag får riktig julstämning! :)



Igår var jag och familjen till Uppsala och shoppade lite. Hittade ett par jättefina vinterskor (som verkligen behövdes!) och två par jeans från Gina Tricot! Det ska inte vara några dyra märkes byxor, av erfarenhet vet jag att sådana ändå aldrig håller och alltid blir lösa. Nej, billiga Gina-jeans ska det vara! ;) Sen lyckades jag julklappshandla lite också, jag är riktigt tidig i år!

Önskar bara att det kunde komma lite snö nu, då skulle julstämningen vara på topp! (Och sen när vi har snö ända in i mars kommer jag vara irriterad över att jag någonsin längtade efter det.. haha!)


En av mina nya favoritjullåtar. Lea Michele (som spelar Rachel i Glee) sjunger.

lördag 3 december 2011

Framtiden ser rätt så ljus ut trots allt

Det är något konstigt med att vara i Stockholm. Man äter inte, dricker inte, och är alltid jättetrött på bussen hem och skulle kunna somna redan klockan 6. Jag känner att jag fortfarande lider av vätskebrist och går till köket typ en gång i kvarten för något nytt att dricka, haha!

Under SACO-mässan i Älvsjö igår plockade jag på mig alla möjliga kataloger och broschyrer. Jag har nog lite att läsa nu i alla fall.. ;)

Hoppas att jag hittar något intressant nu, så får jag låta det mogna under ett år, så kanske jag åker tillbaka nästa år igen. Då när jag är lite mer insatt i vad jag vill göra så kan jag gå och prata mer ingående med elever från just de skolorna. Det känns som att det nog kommer lösa sig till slut hörni! :)

Kollade just på idol reprisen. Jag hejade ju på Moa, hon hade förtjänat att vinna! Men samtidigt var det rätt så bra att hon åkte ut, för då slipper hon bli idol-stämplad och kan istället göra det hon gör bäst: skriva egen musik och köra sitt race!

Älskar den här låten, ska bli kul att se vad som kommer i framtiden. :)