tisdag 16 augusti 2011

Summer's over

Åså har skolan börjat och sommarlovet var slut. Skönt på ett sätt, nu får man lite rutin i livet igen, men samtidigt hade jag inte så mycket emot att vara oplanerad och ta dagarna som dom kom.. ;)

Men sista veckan fick jag trots allt en del gjort, go-cart på tisdagen som sagt, var på min brors band The Napkins turné-konsert (och dom var ju jättebra, stolt lillasyster här!), och i torsdags bar det av till Grönan med Binci, Josse och Cissi.



Vi gick bl.a. in i Spökhuset, åkte nya bergochdalbanan, och så klart Extreme och Insane, två favoriter! :D En skitkul dag helt enkelt! (trots att ingen av oss vann en 2kg chokladplatta.. vilket Anna däremot gjorde, som hon så glatt visade oss på vägen hem..!)

Sen när vi kom hem hade det som över en dag helt plötsligt blivit höst, i princip! Det var så mycket kallare.. :( Men hur som helst så kom Fanny och Ellinor hit den helgen, och vi hade jättekul, som vanligt! Var bl.a. på bio (äntligen är den klar!!) på Iris, och Bilar 2, haha! Var även till stranden (fastän det var målnigt och kallt!) och samma kväll var vi och tog ett härligt nattdopp! :D

Men jag tror inte det blir så många fler dagar på stranden nu, om ens en enda..! Nåja, den här sommaren har varit jättelyckad i alla fall, har haft jätteroligt, och njutit av ledigheten till fullo! ;) Men annat blir det nästa sommar, då ska minsann ha ett jobb, haha! Tänker börja söka redan nu i höst.. ;)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar